The Science Factory in partnership with Schizofrenidagene and  PsykOpp

Open lecture Wednesday 3. November 2021

Hey Teacher, leave them kids alone!
ved Paul Joachim Bloch Thorsen, spesialist i barne- og ungdomspsykiatri.

For 12. gang arrangerer Schizofrenidagene publikumsforedrag i samarbeid med Vitenfabrikken på Sandnes og denne gang med søkelys på barn, bevegelse, aktivitet og psykisk helse.

Er det blitt vanskeligere å være barn? Uro. Lopper i blodet. Tristhet. Oppgitte lærere. Fortvilte foreldre. Kvises kreative barn inn i de voksnes firkantede verden? Hva tid slutter jentene å danse når de går? Hva tid slutter guttene å sparke småstein? Kroppsøving er det eneste faget du garantert vil ha behov for resten av livet. Om nye måter å se på barn og unges nye digitale hverdag og hvilke muligheter som ligger i dette.

Paul Joachim er spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, seksjonsleder ved Barneposten, Haukeland universitetssjukehus. I tillegg var han landslagssjef for Stup fra 2000-2010, har vært utdanningsansvarlig i svømmeforbundet, samt landslagstrener. Han er hovedtrener i Bergen stupeklubb og medskaper av Bergen Esportakademi. Paul Joachim har flere verv i Legeforeningen og i Norsk Barne- og ungdomspsykiatriske forening. Han er en fantastisk formidler som vi gleder oss til å høre.

Entre: 150/75  Evt. billetter til overs, selges i døren. Forbehold om utsolgt. Salg av mat og drikke i kafe hjerneføde. Vert: Målfrid J. Frahm Jensen (PsykOpp) og Anne Torunn Braut (Vitenfabrikken)

Sted: Vitenfabrikken, Storgata 28, 4307 Sandnes

Velkommen!