Linda Buettners praksispris

 

Alle som sender inn et bidrag får en gratis plass på fagdagene, og alle innkomne forslag blir presentert på fagdagene.
🏆 I år markerer vi 10-årsjubileum for prisene, og har økt prisbeløpene til kr. 15 000 for Praksisprisen og kr. 10 000 for Publikumsprisen.  
Alle sykehjem og dagsenter hvor som helst i landet kan delta. 

Prisene deles ut under SESAM-dagenes fagdager 14.–15. mai.

Informasjon om de ulike bidragene vil også bli lagt ut på hjemmesiden vår. Tiltakene ønsker vi også å dele med andre på Facebook-siden vår; WiseAge by SESAM, og seinere gjerne presentert i boka «Skattekisten».

Frist for innsending av bidrag: 14. april 2024

 eller send ditt bidrag til Helen G. Wigestrand: helwig@sus.no Vektlegg det pasientnære aspektet og det gode relasjonsarbeidet i beskrivelsen av tiltaket.

Tidligere vinnere

Bildene er fra Lura bo- og aktivitetssenter, som mottok Praksisprisen i 2019 for bidraget «Lura Dytten», et fortsatt pågående tilbud med flere tilrettelagte aktiviteter, som har positive fysiske, psykologiske og sosiale effekter, styrker samholdet og bidrar til humør og glede i hverdagen for både beboere og daggjester...les mer

Bildene er fra Austrått bo- og aktivitetssenter, som mottok Praksisprisen i 2017 for bidraget «Malerkurs», en fortsatt pågående kunstaktivitet som samler kreative damer og herrer til malerisk utfoldelse, med store positive virkninger på samhold, humør, trivsel og livsglede for både beboere, daggjester, aktivitører og kursleder...les mer

Vinner av Linda Buettners praksispris 2023:
Hermetikken Aktivitetssenter

Vinner av Linda Buettners praksispris 2022:

Vinner av Linda Buettners praksispris 2021:
Austrått bo- og aktivitetssenter